Om oss

SCAN COIN är en av världens ledande leverantörer av högteknologisk och automatiserad utrustning för kontanthantering inom detaljhandel, bank, värdebolag, casino och andra kontanthanterande institutioner i samhället. Företaget är svenskt med koncernhuvudkontor i Malmö och omsätter drygt 700 MSEK, varav exportandelen utgör cirka 92 %. Mer information finner du på vår webbsida (www.scancoin.com).

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

SCAN COIN är inne i en spännande fas där en ny profil och ett nytt marknadsföringskoncept håller på att tas fram för företaget. Detta inkluderar såväl brand identity, som visuell kommunikation och en ny hemsida. Du har nu chansen att vara med på denna spännande resa! Vi erbjuder dig en mycket attraktiv och central roll på SCAN COIN:s huvudkontor där du i nära samarbete med marknadskoordinator och marknadschef får vara med och arbeta fram nytt grafiskt material och utveckla företagets online och offline marknadsföring. Du får en kreativ och ansvarsfull roll med stora möjligheter.
Arbetsuppgifterna nedan är ett axplock av vad du kan komma att få arbeta med under denna lärorika period:

Vem söker vi?

Vi söker en driven och ambitiös student som har tydliga mål med sin karriär och inte är rädd för hårt arbete. Vidare har du ett stort intresse för grafisk design och marknadsföring och du har ett stort intresse av att skapa och utveckla nya koncept. Det är även viktigt att du har god kunskap inom InDesign/Illustrator/Photoshop och det är även meriterande om du har erfarenhet av webbdesign.

Ansökan och arbetsprover

För att du skall trivas och utvecklas på det för just DIG bästa sätt vill vi att du berättar för oss vad du har erfarenhet av samt inom vilket område du önskar att ha ditt huvudfokus. Vi tror att man presterar bättre om man får vara med och styra upplägget på sin praktikplats. Vidare vill vi att du skickar in några exempel på grafiskt material som du har producerat.

Anmälan skickar du till greta.ragnerstam@scancoin.com. Har du frågor eller funderingar får du gärna maila eller ringa till Greta Ragnerstam, marknadskoordinator. Tel: 0707 500 657. Vi ser fram emot din ansökan.

 

# #

15 August, 2014

Leave a Reply

Top