Den senaste tiden har vi hintat om att vi ska släppa en ny design här, fräscha upp sidan helt enkelt. Mycket riktigt, den 11 april smäller det – i dubbel bemärkelse! Vi vill inte bara sitta bakom våra skärmar, vi vill skåla, hurra och blåsa konfetti!

Självklart vill vi ha alla våra kompisar på plats, från näringslivet och från skolan. Så välkomna den 11 april. (Facebook-event)

Förutom att vi kommer bjuda er på en trevlig kväll och någon öl vill vi självklart skapa fler möten och inspirera! För att hjälpa till med det har vi bett tre av våra kompisar att vara en del av kvällen. Karin Ericson (Copywriter, Reklamöl), Tina Kaikkonen (Tillväxt Malmö) och Andrea Arvidsson (Doc Lounge) kommer alla att berätta hur de hamna där de är idag, om sina toppar och dalar och mer därtill. Allt för att öppna upp för samtal mellan er studenter och er i näringslivet!

För om det är något medieteknik (här Produktionsledare – Media) är bra på så är det att integrera näringslivet i studierna! (Och såhär skrev Aftonbladet)

Vi syns den 11 april!

 

Vill ni se mer av MAZE Media? Följ oss:

27 March, 2013

Leave a Reply

Top