Media Evolution City är den självklara mötesplatsen för Malmös mediebranscher. I Kockums gamla varvslokaler inhyser vi ca 100 företag, stora som små, som alla arbetar med den digitala utvecklingen på olika sätt. Det huvudsakliga målet med Media Evolution City är att skapa förutsättningar för tillväxt och utveckling hos mediebranscherna genom att föra dem samman. Inte minst är det en fantastisk plats att nätverka och knyta kontakter på!

Den här praktikplatsen är perfekt för dig som vill vara med och utveckla världens bästa mötesplats. Du är en visionär och en servicemänniska in i själen. Du är också noggrann och strukturerad samt har ett öga för detaljer, gärna med ett utanför-boxen-tänk.

Tillsammans med oss kommer du att arbeta med att se till att verksamheten flyter och att alla besökare som kommer hit får en riktigt bra upplevelse. Det handlar både om bemötande, att ta hand om våra kunder på plats samt att finna nya sätt att förbättra vår mötesverksamhet.

Praktikplatsen innebär mycket ansvar och kräver därför att du tar egna initiativ. För den som tar tillfället i akt finns det även goda möjligheter att vara med och producera samt driva event i huset.

Plats: Malmö
Start: Snarast

För intresseanmälan och mer information kontakta Anja Bohlin:
anja@mediaevolution.se
0735- 46 63 47

 

 

Vill ni se mer av MAZE Media? Följ oss:

# # # # # #

17 February, 2014

Leave a Reply

Top